We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00
Pogoji prodaje

Splošni pogoji in pravila 

Če želite postati kupec oziroma aktivni uporabnik spletne trgovine www.dogcity.si (v nadaljevanju spletna trgovina), vas prosimo, da pozorno preberete Splošne Pogoje Uporabe, in se naših storitev poslužujte le v primeru, če soglašate z vsemi njegovimi točkami in jih sprejemate kot zavezujoče.

V zvezi z vprašanji o delovanju spletne trgovine ter procesu naročanja in dobave smo vam na voljo preko kontaktov navedenih v nadaljevanju.

Pogodba sklenjena po elektronski poti v spletni trgovini ne šteje za pisno pogodbo, Dogcity.si teh pogodb ne shranjuje, zato pozneje niso dostopni in se jih ne da pogledati. Dogcity.si se ne podreja nobenemu kodeksu obnašanja.

Z uporabo spletne trgovine, z oddajo naročila oziroma registracijo kot zavezujoče sprejmete določbe Splošnih Pogojev Uporabe in soglašate z naslednjimi:

Izdelki objavljeni v spletni trgovini se lahko naročijo po internetu ali telefonu z dostavo na dom. Fotografije na podatkovnem listu izdelka se lahko razlikujejo od dejanskih, v določenih primerih pa so le ilustracija in kljub skrbnemu ravnanju se lahko pojavijo razlike v vsebini besedila, za katere odgovornosti ne prevzamemo. V primeru, če se na površini spletne strani pojavi narobna cena, ki je očitno napačna (npr. če se bistveno razlikuje od znanih, splošno sprejete ali ocenjene cene izdelka, ali če se pojavijo zaradi napake sistema), potem ponudnik ni dolžan dostaviti izdelek po napačni ceni, temveč lahko ponudi prevoz s pravo ceno. S poznavanjem tega, stranka lahko prekliče svoje namere o nakupu.

Ta pogodba velja za nedoločen čas od januarja 2019.

1.       Vsebina Splošnih Pogojev Sporazuma: Podatki upravljavca

2.       Informacije v zvezi z naročanjem

2.1.      Registracija

2.2.      Potek naročanja

2.3.      Popravki vnesenih podatkov

2.4.      Obdelava naročil

2.5.      Cene izdelkov

2.6.      Obveznost za naročila, potrditev

2.7.      Akcije, ugodnosti, kuponi

2.8.      Načini plačila

2.9.      Dostava na dom, informacije

3.       Jamstvo in garancija

3.1.      Jamstvo

3.2.      Garancija

4.       Pravica do odstopa

4.1. Postopek za uveljavljanje pravice do odstopa

5.       Upravljanje pritožb

6.       Druge možnosti uveljavljanja pravic

7.      Odgovornost

8.      Avtorske pravice

9.      Enostranska sprememba splošnih pogojev poslovanja

10.      Ohranitev lastninske pravice

11.      Druge določbe

1. Podatki upravljavca

Naziv podjetja: Mreža promet d.o.o.

Sedež: Stara cesta 20,2311 Hoče

Naslov skladišča: Stara cesta 20, 2311 Hoče

Davčna številka: SI72292601

Matična številka: 8071110000

E-naslov: josera@dogcity.si

Telefon: 040-388-343

2. Informacije v zvezi z naročanjem

2.1.              Registracija

Večina vsebin spletne trgovine je brez registracije dosegljiva za vse, pa tudi za nakup ni pogoj veljavna registracija. Če pa se želite registrirati v spletni trgovini, morate podjetju Mreža promet d.o.o. podati naslednje podatke:

–          Ime

–          E-naslov

–          Geslo

–          Telefonska številka

–          Naslov za dostavo

–          Naslov za izstavitev računa, če se ta razlikuje od naslova za dostavo

O uspešni registraciji vas bodo obvestil v elektronskem sporočilu. Z dopisom na e-naslov josera@dogcity.si lahko kadarkoli izbrišete svojo registracijo. Po prispeli e-pošti mora podjetje nemudoma poskrbeti za izbris registracije. Po izbrisu bodo tudi vaši uporabniški podatki nemudoma izbrisani iz sistema; vendar pa to ne velja za podatke in dokumente že oddana naročila in nima za posledice izbrisa teh podatkov. Po odstranitvi podatkov njihova ponovna vzpostavitev več ni mogoča.

Za varnost uporabniških podatkov (še posebej gesla) ste izključno odgovorni vi. V primeru, če bi izvedeli, da je do vašega gesla, ki ste ga vnesli pri registraciji, neupravičeno prišla tretja oseba, ste dolžni nemudoma spremeniti svoje geslo. Če pa bi se pokazalo, da je ta tretja oseba na kakršenkoli način zlorabila vaše geslo, ste dolžni o tem nemudoma obvestiti na mail: josera@dogcity.si. Z uporabo spletne strani se zavezujete po potrebi osvežiti svoje osebne podatke, ki ste jih podali pri registraciji, da bodo ti podatki aktualni, popolni in resnični.

2.2.         Potek naročanja

1)    Izbrani izdelek položite v košarico. Ko boste izdelek dali v košarico, se bo v desnem kotu pri ikoni (košarica) napisalo število izbranih izdelkov. S klikom na ikono lahko preverite vse kaj se nahaja v košarici.

Če želite v košarico dodati nadaljnje izdelke, kliknite na gumb »Shop« kjer lahko nadaljujete z nakupom oz. lahko nadaljujete z ogledom spletne strani, ne da bi se izgubila vsebina vaše košarice. Če ne želite nadaljevati z nakupom, preverite vsebino svoje košarice s klikom na polje »košarica«. Tu lahko spremenite ali s klikom na gumb x izbrišete vsebino svoje košarice. Po vnosu količine se bo vsebina košarice osvežila ali pa jo s klikom na gumb »posodobi košarico« osvežite sami.

 

2)      Če ste preverili vsebino svoje košarice in ugotovili, da je vse v redu, kliknite na gumb »Nadaljuj na blagajno«. V nadaljevanju se lahko prijavite oziroma registrirate v spletno trgovino ali preprosto oddate svoje naročilo brez prijave. Izpolniti morate podatkovni list, ki se vam izpiše, nato pa klikniti na gumb »Kupite sedaj«.

3)      Način prevzema: Naročene izdelke Vam dostavi GLS, po prejetem sporočilu, se lahko dogovorite za prevzemno mesto oz. kdaj vam paket dostavijo na dom.

4)      Način plačila: Gotovinsko- Po povzetju

5)      Dokončanje naročila: Pojavil se bo izpis strani, na kateri si lahko pred oddajo naročila, še enkrat ogledate podrobnosti naročila oziroma vsebino košarice. Vendar tu vsebine košarice več ni mogoče spremeniti. Če ste ugotovili, da je vse v redu in ste odkljukali okence za sprejem Splošnih Pogojev Sporazuma oziroma Pravilnika o ravnanju s podatki, boste naročilo n naslov www.dogcity.si poslali s klikom na gumb »Pošlji naročilo«.

*Naročilo lahko oddate tudi brez registracije! Če se želite registrirati, pa lahko pozneje vstopite kot registrirani uporabnik in lahko oddate naročilo, ne da bi vsakič morali znova vpisovati podatke za dostavo in fakturiranje. Bodite pozorni pri vpisovanju podatkov, saj bodo naročeni izdelki fakturirani in poslani na osnovi teh podatkov. Registrirati se je potrebno le enkrat, pri poznejših nakupih tega koraka več ni treba ponoviti.


Obveščamo vas, da naročene izdelke dostavimo samo v tem primeru, če pri podatkih daste veljaven slovenski naslov! V nasprotnem primeru, če daste tuji naslov, vašega naročila ne moremo izvršiti!

2.3.         Popravki vnesenih podatkov

 

V fazi naročanja izdelkov oziroma do predaje naročila za www.dogcity.si imate možnost za popravke podatkov, bodisi v svojem predalu (spremembe uporabniških podatkov), bodisi na strani za oddajo naročila (npr. izbris izdelkov iz košarice). Za napako pri vnosu šteje denimo napačno vpisana količina, namestitev napačnega izdelka v košarico, izbris izdelka iz košarice, napačno vneseni podatki naročila (denimo naslov za dostavo).

 

2.4.        Obdelava naročil

Naročila se ob delavnikih obdelujejo do 17. ure, vendar se naročila lahko oddajo tudi izven delovnega časa, vendar bodo ti podatki obdelani šele na delavnik po oddaji naročila.

 

2.5. Cene izdelkov

Cene izdelkov, ki so objavljene v spletni trgovini vsebujejo davek na dodano vrednost . Nakupna cena izdelkov, vključuje stroške pošiljanja. Cena izdelkov je prikazana v evrih (EUR).

 

2.6. Obveznost za naročila, potrditev

Vaše naročilo (ponudbo) bo Dogcity.si najpozneje v 48 urah po prejemu potrdil z avtomatsko elektronsko pošto, ki bo vsebovala vaše naročilo in podatke, ki so bili podani  pri registraciji  Če je vaše naročilo že bilo poslano in ste pri potrditvi s strani www.dogcity.si zaznali napako, morate o tem v roku  1 delovnega dneva obvestiti josera@dogcity.si, da se izognete neželeni izpolnitvi naročila.

V kolikor v 48 urah od Dogcity.si  ne prejmete elektronskega potrdila o vašem naročilu, ste oproščeni obveznosti naročila, in niste  zavezani k nakupu izdelka. Elektronska pošta, s katero Dogcity.si potrjuje naročilo, velja za sprejem vašega naročila in je podlaga za nastanek pogodbenega razmerja med vami in Dogcity.si. 

2.7. Akcije, popusti, kuponi

Na strani www.dogcity.si potekajo akcije (popusti, kuponi, boni,..) katerih ni mogoče kombinirati. Po vsakem nakupu lahko uveljavite le eno vrsto popusta. Ta omejitev ne velja za uporabo točk zvestobe,  ter na take akcije, kjer je večkratna uporaba posebno dovoljena.

 

 

2.8. Načini plačila

– Plačilo po prevzemu blaga (po povzetju z gotovino),

2.9. Dostava na dom, informacije

Rok dostave

Izpolnjevanje naročila je v roku 48h. Pri potrditvi naročila je pričakovani datum dostave samo informativen, točen čas izdobave vam sporočimo po sporočilu, takoj ko je kurirska služba v našem skladišču prevzela paket.

O morebitni zamudi dostave Vas bo dogcity.si obvestil  na danem email naslovu ali telefon, kar ste sporočili pri oddaji naročila ali registraciji.

 

Način dostave

S kurirsko službo:

Naročila spletne trgovine dostavlja kurirska služba GLS Slovenija, ki so dosegljivi na telefonski številki +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90, ali po e-mailu: info@gls-slovenia.comDostava paketov poteka vsak delovni dan od 8-17 ure. V primeru, če v tem času niste doma, potem vam predlagamo (če je možnost) da vpišete naslov vaše službe, ali izbrati GLS prevzemno točko.  Pri plačilo po povzetju končni znesek naročila izplačate kurirju, ki vam bo dostavil paket.

Če kurir ne najde nobenega na danem naslovu, pusti obvestilo s telefonsko številko kjer se lahko pozanimate o vašem paketu.

Opozorilo z zvezi prevzemom paketov

Prosimo, preverjajte pakete pri prevzemu pred kurirjem, in če boste opazili poškodbe na paketu, prosite za  zapisnik ter ne prevzamete paket. Kasnejše, pritožbe brez zapisnika, žal Dogciy.si ne more sprejeti! S podpisom prevzemnega dokumenta in s prevzemom paketa od kurirja, to pomeni, da je bil prevzem izvršen, to pomeni, da po prevzemu lahko uveljavite pravico do odstopa, zato po odhodu kurirja Dogcity.si ne sprejme kasnejše reklamacije glede količine in kakovosti.

 

Dostava na prevzemno točko GLS-a

Na spletni strani GLS-a lahko izberite eno od naslednjih možnosti:

 

 • Prevzem paketa v izbrani GLS paketni  trgovini
 • Prevzem paketa v izbranem GLS Depoju
 • Prevzem paketa v izbranem GLS paketomatu

Obvestilo vsebuje link, kateri vas preusmeri na površino določbe, kjer lahko označite kaj želite. Zjutraj na dan dostave boste prejeli obvestilo, kjer vam sporočimo 3 urno časovni interval + telefonsko dosegljivost kurirja. Če se prenos ne uspe, z linkom gre e-mail obvestilo, tukaj naslovnik ponovno lahko označi določbe. Če ne naredi, potem po 2 dneh shranjena ponovno poskušamo dostav. Pred novo dostavo, boste prejeli novo e-mail obvestilo, kjer vam sporočimo 3 urno časovni interval + telefonsko dosegljivost kurirja.  

3. Jamstvo in garancije

3.1. Jamstvo

Odgovornost za napake

V primeru napačne realizacije Dogcity.si lahko uveljavljate jamstveni zahtevek.

Lahko zahtevate zamenjavo – po svoji izbiri –, razen v primerih, če je izpolnitev zahteve, ki ste jo izbrali neizvedljiva, oziroma pomeni za Dogcity.si v primerjavi z izpolnitvijo drugih zahtev neprimerljivo višino dodatnih sredstev. V kolikor niste zaprosili za  zamenjavo, oziroma zanjo ne morete zaprositi, lahko zahtevate uslugo sorazmerne vrednosti ali naročite odpravo napake v breme Dogcity.si, ali kot zadnjo možnost uporabite odstop od pogodbe.

Pri manjših napakah odstop ni možen.

Jamstveni zahtevek lahko uveljavljate tudi z izbiro drugega izdelka vendar bodo stroški spremembe bremenili vas, razen v primeru, če je bila ta izbira upravičena oziroma je razlog na strani Dogcity.si

Kupec je dolžan o napaki takoj po njenem odkritju obvestiti josera@dogcity.si.

Svoj jamstveni zahtevek lahko uveljavljate neposredno pri Dogcity.si

Če uveljavljate jamstvo le za del izdelka, ki se lahko loči od celote, jamstvo za ostale dele izdelka ne velja.

Jamstvo za izdelek

Zapisano v tej točki velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo ali uporabljajo blago za namene izven svoje poklicne ali pridobitne dejavnosti ter kupujejo, naročajo, pridobivajo, uporabljajo blago in so naslovniki komercialne komunikacije, ponudbe (v nadaljevanju: potrošniki). Če veljate za potrošnika, lahko ob napaki izdelka po lastni izbiri uveljavljate pravice oziroma jamstvo iz točke 0, ne morete pa hkrati uveljavljati garancije in jamstva. Pri zahtevku za jamstvo lahko od proizvajalca zahtevate garancijo za zamenjavo izdelka.

V primeru uveljavljanja jamstvenega zahtevka, bremeni dolžnost dokazovanja vas. Izdelek šteje za napačnega, če ne izpolnjuje pogojev zahtevane kakovosti v času, ko se daje v promet oziroma ne razpolaga z vsemi lastnostmi, ki so opisane v deklaraciji proizvajalca. Svoj zahtevek za jamstvo izdelka lahko vložite po 14dneg od začetka trženja izdelka. Po preteku tega roka, boste  to pravico izgubili. Odkritje napake ste dolžni nemudoma sporočiti proizvajalcu. Šteje se, da je bila napaka javljena, če je bil zahtevek podan v roku dveh mesecev od trenutka odkritja napake. Za škodo, ki je posledica zamudno predanega sporočila ste odgovorni sami.

Svoj zahtevek za jamstvo lahko uveljavljate pri proizvajalcu ali dobavitelju izdelka (www.dogcity.si- Mreža promet d.o.o.). Proizvajalec, dobavitelj (Mreža promet d.o.o.), je oproščen obveznosti glede jamstva le v primeru, če lahko dokaže, da:

– izdelek ni njegov proizvod oziroma ga ni on dal v promet ali

– napaka, glede na znanost in tehnologijo v času dajanja v promet, ni mogla bila zaznana ali

– je napaka nastala zaradi zakonskih ali drugih uradnih predpisov.

Za oprostitev je proizvajalcu, dobavitelju (Mreža promet d.o.o.) dovolj dokazati le enega od razlogov.

 

3.2. Garancija

Uveljavljanje garancijskih zahtev

Garancijske zahteve lahko uveljavljate na naslednjem naslovu:

Ime: Mreža promet d.o.o.

Naslov: Stara cesta 20, 2311 Hoče

E-pošta: josera@dogcity.si

V kolikor na izdelku, za katerega se trdi, da je napačen, ni možno ugotoviti napake in se te tudi pri kontroli ne ugotovijo, Dogcity.si ni dolžan izpolniti garancijske zahteve.

 

4. Pravica do odstopa

Zapisano v tej točki velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo ali uporabljajo blago za namene izven svoje poklicne ali pridobitne dejavnosti ter kupujejo, naročajo, pridobivajo, uporabljajo blago in so naslovniki komercialne komunikacije, ponudbe (v nadaljevanju: potrošniki). Potrošnik ima pravico brez obrazložitve odstopiti od kupoprodajne pogodbe v štirinajstih (14) dneh od prevzema: 

4.1. Postopek za uveljavljanje pravice do odstopa

V kolikor želi potrošnik uveljaviti pravico do odstopa, mora o svoji nameri odstopa posredovati jasno izjavo (na primer po pošti ali v obliki elektronskega pisma) na objavljene kontaktne stike Dogcity.si iz 1. točke teh splošnih pogojev uporabe. Potrošnik pravočasno uveljavlja svojo pravico do odstopa v kolikor Dogcity.si pošlje izjavo o odstopu v zgoraj navedenemu roku. 

Pri uveljavljanju pravice do odstopa je potrošnik dolžan dokazati, da je ravnal v skladu z določbami iz 5. točke. V obeh primerih bo Dogcity.si preko e-pošte nemudoma posredoval potrdilo o prispetju izjave o odstopu. V primeru pisnega odstopa: pisni odstop je potrjen, v kolikor je potrošnik Dogcit.si izjavo poslal v roku 14-ih koledarskih dni (velja tudi izjava poslana na 14. koledarski dan). V kolikor potrošnik željo o odstopu sporoči po pošti, se za rok šteje datum oddaje pošiljke na pošto, pri sporočitvi odstopa preko e-pošte pa Dogcity,si upošteva čas pošiljanja e-dopisa. V primeru poštne pošiljke mora potrošnik pošiljko oddati priporočeno, saj se s tem dokazuje dejanski datum predaje pošiljke.

V primeru odstopa je potrošnik dolžan naročeno blago ali izdelek nemudoma oziroma najkasneje 14 dni od datuma vročitve izjave o odstopu, osebno, preko pošte ali s pomočjo kurirske službe dostaviti na naslov skladišča Dogcity.si, naveden v 1. točki. Glede roka za vrnitev se šteje, da je ta bil upoštevan v kolikor potrošnik izdelek dostavi (pošlje po pošti ali odda kurirski službi) v roku 14 dni. Stroški vračanja izdelka na naslov Dogcity.si bremenijo potrošnika.

Ko pošiljka prispe v skladišče dogcity.si, se evidentira odprtje pošiljke in pregled vrnjenega izdelka. Dogcity.si ni dolžan prevzeti pošiljke po povzetju. V primeru odstopa od pogodbe bremenijo potrošnika le stroški vračanja izdelka. V kolikor potrošnik odstopi od pogodbe, mora Dogcity.si nemudoma, najkasneje pa v 14 dneh, ki se štejejo od prejetja izjave odstopa povrniti vse stroške potrošnika .Ponudnik ima pravico zadržati nadomestilo, dokler ne prejme izdelka, ali dokler potrošnik ne predloži zanesljivega dokaza, da je izdelek pravočasno odposlal: izmed teh dveh opcij Dogcity.si upošteva tisto s prejšnjim datumom.

 

5. Upravljanje pritožb

Kupec izdelka (storitve) lahko poda ustno ali pisno pritožbo zaradi distribucije v spletni trgovini oziroma zaradi ravnanja, dejanja ali opustitve dejanja, ki je v neposredni povezavi s prodajo izdelkov. Za pritožbe se uporabijo kontaktni naslov, telefonska številka, naslov elektronske pošte, ki so identične naslovu storitve za stranke Spletne trgovine:

E-naslov: josera@dogcity.si
Telefon: 040-388-343
Poštni naslov: 2311 Hoče.

Po veljavnih zakonih je Dogcity.si dolžan takoj preveriti ustno pritožbo in v kolikor narava pritožbe to dovoljuje, napako popraviti. Če se stranka ali kupec ne strinja s načinom obravnave pritožbe oziroma če ni mogoče takojšnje preverjanje dejstev iz pritožbe, mora Dogcity.si pripraviti zapisnik o predmetu pritožbe in svojem stališču v zvezi s pritožbo, kopijo zapisnika pa 

a)      v primeru ustne pritožbe na kraju samem osebno predati kupcu oz. stranki,

b)      v primeru ustne pritožbe po telefonu pa poslati skupaj z odgovorom na očitke iz pritožbe na naslov stranke, nato pa postopati po pravilih, ki veljajo za pisne pritožbe. 

Ustne pritožbe posredovane po telefonu se obvezno opremijo z identifikacijsko številko, ki je stranki v pomoč v nadaljevanju postopka pri poznejšem sklicevanju na zadevo. Ta številka se obvezno posreduje stranki. V primeru pisne pritožbe je Dogcity,si dolžan v tridesetih dneh odgovoriti in poskrbeti za to, da dopis pride do stranke. V kolikor Dogcity.si pritožbo zavrne, je dolžan svoje stališče v odgovoru na pritožbo obrazložiti. Zapisnik o pritožbi in kopijo odgovora na pritožbo je Dogcity,si dolžan hraniti pet let.

 

6. Druge možnosti uveljavljanja pravic

V kolikor se morebitni spori med Dogcity.si. in stranko ne morejo rešiti po mirni poti, lahko stranka da pobudo za sodni postopek oziroma uveljavlja svoje potrošniške pravice na: Pritožba pri Organu za varstvo potrošnikov  

7. Odgovornost

Vsi uporabniki uporabljajo spletno trgovino na lastno odgovornost. Dogcity.si,oziroma katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi portala ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.  

Dogcity.si izključuje vso odgovornost za ravnanje uporabnikov spletne trgovine. Sami morate poskrbeti, da pri uporabi spletne trgovine ne neposredno in ne posredno ne kršite pravic tretjih oseb ali pravnih predpisov. Za svoje ravnanje ste v celoti in izključno odgovorni, Dogcity.si pa bo v takih primerih v polni meri sodelovala s pristojnimi organi za ugotavljanje kršitev.

Na spletni strani storitev  so lahko take povezave (linki), ki vas povezujejo s stranmi drugih ponudnikov storitev. Za varovanje podatkov teh ponudnikov in za ostale dejavnosti Dogcity.si ne prevzema odgovornosti.

Dogcity.si ne sprejema odgovornosti za spremembe opisov izdelkov, ki jih brez predhodne najave opravi dobavitelj oziroma druge osebe, na katere ne more vplivati. O odkritju morebitne sporne vsebine v spletni trgovini morate nemudoma obvestiti josera@dogcity.si. Če med postopkom Dogcity.si ugotovi, da je opozorilo upravičeno, ima pravico nemudoma izbrisati ali spremeniti informacije.

 

8. Avtorske pravice

Spletna stran kot celota, njeni grafični elementi, besedila, tehnične rešitve in elementi storitev so zaščiteni na osnovi zakona o avtorskih pravicah (to še posebej velja za  blagovno znamko) in zakonov, ki ščitijo pravice do intelektualne lastnine. Mreža promet d.o.o. je imetnik avtorskih pravic in pooblaščeni uporabnik spletne trgovine ter vsebin, ki so prikazane oziroma so na voljo preko raznih storitev na spletni trgovini, kot so avtorsko delo oziroma drugo intelektualno delo (vključno z vsemi grafikami in drugimi materiali, postavitev in površina spletne strani spletne trgovine, urejanje, rešitve, ideje, izvajanje, uporaba programske opreme na spletni strani spletne trgovine).

Shranjevanje celotne ali delne vsebine strani spletne trgovine na fizične in druge nasilnike podatkov za osebno uporabo je dovoljeno ob predhodnem pisnem soglasju z Mreža promet d.o.o. Uporaba prej navedenih podatkov, ki presega osebno uporabo, kot so registri oz. zbirke podatkov, shranjevanje, posredovanje, objava ali nalaganje in njihova komercialna uporaba je dovoljena le s predhodnim pisnim dovoljenjem Mreža promet d.o.o..

Ob pravicah, ki izhajajo iz teh splošnih pogojev uporabe, vam ne registracija, ne uporaba spletne trgovine oziroma nobena določba splošnih pogojev uporabe ne daje pravice do uporabe komercialnih nazivov ali blagovnih znamk, navedenih na strani spletne trgovine. Spletna trgovina se lahko namensko uporablja za naročanje vsebin ter začasno razmnoževanje in kopiranje v zasebne namene, sicer pa se vsebin brez predhodnega pisnega dovoljenja Mreža promet d.o.o. v druge namene ne sme uporabljati.

Z uporabo storitev soglašate, da Dogcity.si v skladu s pravilnikom o zasebnosti, kjerkoli in kadarkoli, brez omejitev in posebnega doplačila uporabi vaše podatke, ki jih naložite ob uporabi storitev.

 

 

9. Enostranska sprememba splošnih pogojev poslovanja

9.1. Dogcity.si si pridržuje pravico do spremembe cen in splošnih pogojev poslovanja. Morebitne spremembe veljajo po objavi na spletni strani; ob vsakem nakupu se upoštevajo pogoji, ki veljajo ob času naročila.

9.2. Ob predhodnem informiranju kupcev preko strani spletne trgovine je Dogcity.si upravičen enostransko spremeniti določbe Splošnih pogojev uporabe. Spremembe veljajo od prve naslednje uporabe spletne trgovine za naročila, oddana po sprejetju sprememb.

 

10. Ohranitev lastninske pravice

10.1 Izdelek ostane v lasti Dogcity.si vse do poplačila celotnega zneska cene izdelka. Če bi izdelek – iz kakršnegakoli razloga – prišel v vašo posest pred poplačilom celotnega zneska nakupa, boste odgovorni do Dogcity.si za vse nastale škode, za povrnitev katerih se drugih ne more bremeniti.

 

11. Druge določbe

11.1. Dogcity.si si pridržuje pravico brez predhodnega obvestila do sprememb, popravkov na strani spletne trgovine ter za prenos spletne trgovine na drugo domeno.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping